ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 337   |  دفعات بازدید : 1971   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گرامیداشت روز جهانی استاد سخن سعدی شیرازی درآموزشکده فنی و حرفه ای سما کازرون

02 ارديبهشت, 1394

همایش بزرگداشت روز سعدی شیرازی با حضور معاون دانشگاه در امور سما،ریاست آموزشکده ، جمعی از شاعران واستادان ادبیات شهرستان ،اساتید و دانشجویان در سالن اجتماعات سما کازرون بر گزار گردید.

گرامیداشت روز جهانی استاد سخن سعدی شیرازی درآموزشکده فنی و حرفه ای سما کازرون

به گزارش خبر گزاری آنا،علی حمیدی معاون دانشگاه در امور سما کازرون ضمن خیر مقدم به میهمانان وحاضرین درمراسم، پیرامون شخصیت بر جسته ،شاعرایران زمین سعدی شیرازی سخنان کوتاهی ایراد نمود .

سپس در این همایش با شکوه،استاد دهقانیان فرد در مورد جایگاه اشعار سعدی درادبیات ایران و جهان ، مدینه فاضله ی سعدی،قوت شعری این شاعر و برخی حکایات سعدی میهمانان سخن گفت وهمه را به فیض رساند.

درادامه مراسم پس از نواخته شدن موسیقی محلی وسنتی،با اجرای مسابقه بهترین حکایت گلستان سعدی ویژه دانشجویان ادب دوست و علاقمند برگزارگردید .

در پایان  این همایش از کلیه اساتید حاضر در برنامه به ویژه اساتید ادبیات با اهدای شاخه گل و کتاب « فروفرهنگ و رای » نوشته ی آقای دهقانیان فرد تقدیر به عمل آمد.

گرامیداشت روز جهانی استاد سخن سعدی شیرازی درآموزشکده فنی و حرفه ای سما کازرونگرامیداشت روز جهانی استاد سخن سعدی شیرازی درآموزشکده فنی و حرفه ای سما کازرون