ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 335   |  دفعات بازدید : 1982   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 ارديبهشت, 1394

آیین بزرگداشت روزعلوم آزمایشگاهی با حضور جمعی از پیشکسوتان علوم آزمایشگاهی شهرستان،اساتیدو جمعی از دانشجویان در سالن اجتماعات واحد کازرون برگزار شد.

بر گزاری آیین بزرگداشت روزعلوم آزمایشگاهی در واحد کازرون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا: دکترسیاوش شریفی رئیس واحد کازرون با عرض تبریک به مناسبت ولادت امام پنجم حضرت امام محمدباقر(ع) و روزعلوم آزمایشگاهی اظهار کرد: علوم آزمایشگاهی یکی از رشتههای مهم و ارزشمند و از شاخههای علوم پزشکی است.

رئیس واحد کازرون در این مراسم با اشاره به تاریخچه تأسیس علوم آزمایشگاهی و راهاندازی این رشته در واحدکازرون از اهمیت و ارزش این رشته در کنار رشته پزشکی و بیمارستان دانشگاه و آینده روشن آن بیاناتی را ایراد نمود.

شریفی با بیان اینکه رشته علوم آزمایشگاهی در امر تربیت نیروی متخصص و کارشناس آزمایشگاهها و دانشگاهها فعالیت دارد و آنها دیدهبانان عرصه سلامت جامعه هستند اظهار امیدواری کرد: در آینده نزدیک از توان و تخصص این گروه در بیمارستان دانشگاه بهرهمند شویم.

رئیس واحد کازرون بیان داشت: این واحد دانشگاهی با داشتن بیمارستان ، رشته پزشکی وعلوم آزمایشگاهی میتواند در ایجاد تأمین سلامت ، بهداشت و درمان در سطح جامعه و شهرستان بسیار مفید و مؤثر واقع شود و این خدمت بزرگی به همشهریان گرامی خواهد بود.

وی در پایان از تلاش و حمایتهای دکترمحمدصادقی نماینده مردم کازرون در مجلس شورای اسلامی درخصوص تجهیز بیمارستان دانشگاه تقدیر و تشکرکرد.

در ادامه این مراسم فرنگیس شریفی مدیر گروه ازمایشگاه با تبریک این روز از تلاش و همکاری مسئولان دانشگاه در جهت راهاندازی این رشته و تهیه امکانات تشکر و خواهان رفع مشکلات و کمبودها در آزمایشگاهها شد.

سپس دکترکامبیزباقری مدیرگروه بخش پزشکی واحدکازرون پیرامون تاریخچه علوم آزمایشگاهی در ایران،آینده شغلی ومشکلات صنفی فعالا ن عرصه آزمایشگاه سخنانی را ایراد نمود و خواهان همکاری و هماهنگی بیشتر بین گروه علوم آزمایشگاهی و پزشکی در آینده شد .

وی گفت : درجهت شناخت بیماری و درمان باید از تخصص و تجربیات کارشناسان رشته علوم آزمایشگاهی کمک گرفت