ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 334   |  دفعات بازدید : 1586   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 ارديبهشت, 1394

به گزارش روابط عمومی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی- دومین فراخوان جذب هیات علمی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تا پایان اردیبهشت ماه جاری تمدید شد.

حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد  اسلامی در راستای تحقق اهداف نقشه‌ی جامع علمی کشور، برنامه‌ی راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی و نقشه‌ی توسعه‌ی علوم پزشکی  این دانشگاه، به منظور تامین هیئت علمی آموزشی و پژوهشی اقدام به جذب اعضاء هیات علمی می نماید.

این حوزه از بین دارندگان مدارک دکتری تخصصی (Ph.D)، بورد تخصصی و فوق تخصصی با اولویت جذب نخبگان و استعدادهای درخشان در رشته‌های گروه علوم پایه پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی و بالینی ، و استثنائاً مدرک کارشناسی ارشد در رشته های پرستاری و مامایی (با در نظر گرفتن شرایط خاص)، با رعایت مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و پس از تایید صلاحیت علمی و عمومی متقاضیان به صورت عضو هیئت علمی پیمانی، استاد وابسته و استادان و دانشیاران برجسته‌ی علوم جهت واحدهای دانشگاهی در سراسر کشور دعوت به همکاری می‌‌نماید.

متقاضیان واجد شرایط می‌توانند جهت ثبت نام در سامانه جذب هیات علمی حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به پایگاه اینترنتی jazb.med.iau.irتا پایان اریبهشت ماه 1394 مراجعه نمایند.