ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 33   |  دفعات بازدید : 2766   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان با هيأت رئيسه واحد كازرون/باهمت انجن اسلامی دانشویان متعهد

02 دي, 1391

رئيس واحد كازرون با بيان اينكه هزينه احداث بيمارستان از شهريه دانشجويي تأمين نشده، اظهار داشت: تاكنون يك ريال از شهريه دانشجويي صرف بيمارستان دانشگاه نشده و اين بيمارستان از طريق دريافت وام ساخته شده كه هنوز هم بازپرداخت وام‏ها شروع نشده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: با همت انجمن اسلامي دانشجويان متعهد واحد کازرون جلسه پرسش و پاسخ با حضور جمع كثيري از دانشجويان رشته‏هاي مختلف و هيأت رئيسه واحد در سالن اجتماعات دانشگاه تشكيل گرديد.

دكتر شريفي در ابتدا با ارئه  گزارشی از فعاليت هاي انجام شده در سطح واحد تصريح كرد: با وجود تمام كارهاي انجام شده در حوزه‏هاي پژوهش، آموزشي، فرهنگي، دانشجويي و رفاهي اما هنوز هم مشكلات و كمبودهايي وجود دارد كه با همت و همكاري دانشجويان، اساتيد و پرسنل دانشگاه برطرف خواهد شد.

رئيس واحد ضمن تقدير و تشكر از توجه نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي بيان كرد: دكتر محمدصادقي فردي دانشگاهي و از مديران و مؤسسين اين واحد دانشگاهي بوده‏اند و الآن هم با جديت تمام پيگير راه‏اندازي بيمارستان دانشگاه و تجهيز نمودن آن مي‏باشد. در پايان جلسه دانشجويان خواهان بر طرف نمودن مشكلات آموزشي- دانشجويي رفاهي خود ازطریق حوزه رياست دانشگاه شدند.