ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 283   |  دفعات بازدید : 1616   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بازديد مسئول منابع انسانی بسیج اساتید کشور ازکانون بسیج واحدکازرون

28 آبان, 1393

دکتر نصیری مسئول منابعانسانی بسیج اساتیدکشوربه همراه جانشین رئیس مرکز اساتید فارس از بسیج اساتید واحد کازرون بازدید بعمل آورد و ازعملکرد، برنامهریزی و محیط فیزیکی کانون بسیج بازدید بعمل آورد .

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از كازرون ، مسئول منابع انسانی  بسیج در جریان بازدید از واحد کازرون و بازدید از فضای دفتر و امکانات بسیج اساتید  با اشاره به عملکرد مطلوب این کانون از مسئولین بسیج اساتید تقدیر و از حمایتهای بی دریغ مدیریت دانشگاه در راستای توسعه و گسترش بسیج اساتید تشکر وقدردانی کرد.

در این بازدید که جانشین رئیس مرکز اساتید فارس حضور داشت فعالیتهای کازرون  را مورد ارز یابی قرار داد وگفت : واحد کازرون را میتوان بعنوان الگویی برای دیگر واحدهای دانشگاهی در نظر گرفت تا مسئولین دیگر دانشگاهها مانند کازرون به فضا ، امکانات  وبرنامه ریزی لازم مجهز و فعالیتهای خود را در اسرع وقت ارتقا دهند.