ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 281   |  دفعات بازدید : 1854   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس واحد کازرون در جمع دانشجویان جدیدالورود :مردم ومسئولین کازرون خواهان حفظ حجاب برتر از سوی دانشجویان هستند

25 آبان, 1393

دکترسیاوش شریفی در جلسه توجیهی دانشجویان ورودی 93در سالن اچتماعات دانشگاه با تاکید به رعایت حجاب برترگفت: مردم این

دیار دارای باورهای دینی و پیشینه تاریخی ملی ، مذهبی و فرهنگی طولانی میباشند واز دانشجویان عزیزمی خواهم حرمت عرف وفرهنگ  مردم را نگه دارند.

به گزارش خبرنگارخبرگزاری آنا: رئیس واحد کازرون با بیان اینکه در طول تاریخ  مردم کازرون از مبارزین  انقلابی و ظلم ستیز بوده اند  گفت : اگر به پیشینه تاریخی این شهرستان توجه کنیم  خواهیم دید که در تمام دوران این دیار موجب افتخاراتی به یاد ماندنی بوده اند ازجمله در مبارزات جنبش جنوب کشور علیه استعمارگران نقش مؤثری داشتند و همچنین در دوران پیروزی انقلاب اسلامی این شهرستان جزؤ یازده شهر حکومت نظامی بوده است .

شریفی افزود: مردم و مسئولین شهرستان پیرامون مسئله حجاب و عفاف حساسیت بالایی دارند لذا شما قشرتحصیل کرده و جامعه         د انشگاهی باید برای عرف و اعتقاد دینی مردم احترام قائل شویدو حرمت آنان را نگه دارید و این موضوع چه در محیط دانشگاه و چه در سطح شهرستان خط قرمز محسوب میشود.

وی در ادامه از چگونگی تأسیس و راهاندازی دانشگاهآزاداسلامی واحد کازرون گفت:  این واحددر 29 اسفند 64 با حمایت دانشمند بزرگ حضرت آیتالله ایمانی امامجمعه وقت شهرستان وبا تلاش دیگر مسئولین این دانشگاه کلید خورد و در بهار 65 بطور عملی فعالیت آموزشی خود را با دو رشته دینی و عربی در یک محیط استیجاری کوچک اما با اهداف بزرگ آغاز نمود.

شریفی اظهار کرد: این واحد در سالهای آغازین با جذب رشتههایی چون پزشکی و مهندسی برق در سطح کشور پیشرفت خوبی داشت، اما در سالهای بعد متأسفانه از دیگر دانشگاههای منطقه هم عقب افتاد و افت پیدا کرده بود و در سال 89 که بنده مسئولیت آن را قبول کردم تنها چند رشته فعال داشت و با همت و تلاش دوستان و همکاران در این مدت توانستیم بیش از 45 رشته تحصیلی کارشناسی و تحصیلات تکمیلی راهاندازی و ایجاد نمائیم واین امر موجب  پیشرفت  وتوسعه دانشگاه گردید.

رئیس واحد کازرون تصریح کرد: انتخاب و اعتماد شما دانشجویان به این واحد دانشگاهی را تبریک میگویم و حضور شما جوانان برای ما باعث افتخاراست و از شما وخانوادهای محترمتان  به دلیل اعتماد ی که به ما کردیدتشکر میکنم  وامید است به کمک حوزه های مختلف وهمکاری شما با برنامهریزیهای صورت گرفته بتوانیم این دانشگاه را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

دکترشریفی در ادامه  با اشاره به کارهای انجام شده در طول مدت مدیریت وی در این واحد گفت: مشکلات زیادی وجود داشت از جمله بهداشت فیزیکی محیط و ساختمانها، تعمیرات اساسی در ساختمانهای مختلف  ، راهاندازی خوابگاه جدیددانشجویی،توسعه  در بخشهای رفاهی و احداث بزرگترین پروژه عمرانی در سطح استان یعنی بیمارستان 96 تختخوابی امامعلی(ع) و ارتقا ء بخش پزشکی از دو اتاق کوچک  به دانشکده و انتقال به یک ساختمان بسیار بزرگ با امکانات و تجهیزات متناسب همگی از لطف خداوند و تلاش همکاران  در این مدت کوتا ه بوده است.

در ادامه جلسه حجهالاسلام بینا رئیس دفتر فرهنگ اسلامی ضمن خوشآمدگویی دانشجویان به دانشگاه در باب اخلاق و رفتار سخنانی را بیان داشت و با تشریح برنامههای فرهنگی و دینیقرآنی از دانشجویان دعوت کرد در کارهای فرهنگی مشارکت نمایند.

سپس دکترمختاری آئیننامه آموزشی را برای آنان تشریح و به سؤالات آموزشی آنان پاسخ داد.

در پایان معاون دانشجویی با معرفی امکانات رفاهی دانشگاه سلفسرویس و دیگر امکانات موجود گفت امور دانشجویی پاسخگوی تمام مشکلات دانشجویان در زمینههای مختلف میباشد.