ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 279   |  دفعات بازدید : 1820   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

14 آبان, 1393

آیین عزاداری سرور وسالارشهیدان حضرت اباعبدا...الحسین در دانشگاه

آیین عزاداری سرور وسالار شهیدان حضرت اباعبدا...الحسین و یاران باوفایش در مسجدامام علی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا، این مراسم باشکوه که با حضور رئیس و اعضای هیات رئیسه واحد و جمع کثیری از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه بر پا شده بود حجت الاسلام بحرینی از اساتید حوزه علمیه قم پیرامون قیام امام حسین )ع( واهداف وافکار آن حضرت سخنرانی نمود.

سپس دکترشریفی رییس واحد کازرون درحاشیه این مراسم باعرض تسلیت ایام شهادت امام حسین (ع) و اهل بیت آن حضرت و یاران باوفایش گفت: از ابتدای ماه محرم امسال نیز همچون سال‌های گذشته هیات مذهبی محبان اهل بیت، این دانشگاه مراسم  های مختلفی از جمله قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی، تعزیه خوانی ذ کر مصیبت و سینه‌زنی از سوی مداحان اهل بیت علیهم السلام برگزار نموده اند،وتا انتهای دهه سوم محرم ادامه خواهد داشت.

شریفی افزود:  در این ایام سوگواری ویژه بر نامه های محرم از سوی دانشجویان  بصورت خود جوش وبا حمایت شورای فرهنگی واحد در خوابگاهها برگزار میگردد.