ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 277   |  دفعات بازدید : 1846   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

رئیس واحد کازرون در همایش بین‎المللی جراحی کشور:مدیریت جدید دانشگاه ‎آزاد اسلامی موجب شتاب در این مجموعه عظیم شده است

07 آبان, 1393

خبرگزاری آنا:عضو انجمن جراحان دامپزشکی ایران گفت: دکتر میرزاده در رأس دانشگاهآزاد اسلامی موجب شتاب در توسعه و گسترش این مجموعه عظیم شده است.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا، دکتر سیاوش شریفی در این همایش بین المللی ضمن طرح موضوعات تحصصی در زمینه جراحی دامپزشکی به ارائه گزارشی از وضعیت کنونی رشته دامپزشکی در دانشگاهآزاداسلامی به ویژه دانشکده دامپزشکی واحد کازرون پرداخت.

عضوانجمن جراحان دامپزشکی ایران با بیان اینکه امروز بخش عمدهای از سلامت جامعه درگرو وجود اساتید و متخصصین و پژوهشگران بخش دامپزشکی دنیا قرار دارد،گفت: علم دامپزشکی در مسیرتأمین سلامت فراوردههای دامی و پیشگیری از امراض مشترک بین دام و انسان و سلامت جامعه فعالیت می نماید .

ریئس واحد کازرون افزود: دانشگاهها ودانشکدهای دامپزشکی موجود در جهان نقش برجستهای در این زمینه دارند که از جمله این دانشگاهها، دانشگاهآزاداسلامی متولی مراکز متعدد آموزش وتعلم وتربیت در ایران و  تاکنون در این خصوص نقش ارزندهای را ایفا نموده است.

شریفی در ادامه با اشاره به توانمندیهای موجود در دانشگاهآزاداسلامی به بیان خدمات ارزشمند دکترمیرزاده رئیس دانشگاهآزاداسلامی در مدت تصدی وی پرداخته و گفت: حضور این دانشمند و مدیر توانا در رأس دانشگاهآزاداسلامی موجب ارتقاء و تعالی این مجموعه عظیم علمی در سطح جهان شده و امروز یکبار دیگر دانشگاهآزاد جایگاه اصلی خود را در سطح بینالملل باز یافته است.

رئیس واحد کازرون در بخش دیگری از بیانات خود از

وی در پایان با اشاره به تاریخچه دانشگاهآزاداسلامی و د انشکده دامپزشکی واحد کازرون به بیان توانمندی و استعدادهای این واحد پرداخته و  وجود این دانشکده را در شهرستان بسیار ارزشمند و مفید دانسته ، گفت: دانشکده دامپزشکی کازرون همواره در جهت نیاز منطقه قدم برداشته و در راه درمان و پیشگیری از بیماریهای دامی توانسته است اقدامات شایستهای را انجام دهد. لازم به یاد آوری است این دانشکده دارای ساختمان مستقل، کلینیک ،دامداری ، مرغداری و تجهیزات پیشرفته روز بوده و از اساتید مجرب برخوردار استوتا کنون بیش از 1300 نفردامپزشک از این واحد فارغ التحصیل و در جامعه مشغول انجام وظیفه هستند