ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 275   |  دفعات بازدید : 2078   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

علوی فاضل: سامانه ثبت‌نام رشته‌های کاردانی و کارشناسی بدون آزمون دانشگاه آزاد باز است

03 آبان, 1393

خبرگزاری آنا: سایت معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت نام بهمن ماه رشته‌های کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته باز است و داوطلبان می توانند با مراجعه به آن نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

به گزارش آنا، دکتر مجتبی علوی فاضل معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، این اقدام را در راستای ایجاد تسهیلات برای داوطلبان ورود به دانشگاه عنوان کرد و گفت: برای آنکه متقاضیان به تحصیل در این مقاطع بتوانند با فراغ بال و آسایش و بدون هیچ عجله و شتابی انتخاب رشته کنند، معاونت سنجش و پذیرش بر آن شد که این سایت به آدرس www.azmoon.org تا نیمسال دوم برای ثبت نام باز بماند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هر داوطلب مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته می تواند با مراجعه به سایت، ده رشته/محل را براساس علاقه انتخاب و در سایت ثبت کند.

علوی فاضل در مورد زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان رشته‌های بدون آزمون کارشناسی پیوسته و ناپیوسته،گفت: نتایج این مرحله در دی ماه اعلام خواهد شد و پذیرفته شدگان می توانند در بهمن ماه در واحدهای پذیرفته شده ادامه تحصیل دهند.

وی در خصوص رشته های کاردانی پیوسته و ناپیوسته، گفت: داوطلبان این مقاطع می‌توانند با مراجعه به سایت معاونت سنجش و پذیرش در یک واحد دانشگاهی مورد علاقه خود ثبت‌نام  و سپس با تهیه یک نسخه چاپی، پس از 24 ساعت به واحد دانشگاهی مربوطه مراجعه کنند.

آغاز به تحصیل این دسته از متقاضیان  از نیمسال دوم سال تحصیلی 93-94 خواهد بود.