ورود پنجشنبه ، 25 مهر ، 1398

کد خبر: 272   |  دفعات بازدید : 1696   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

27 مهر, 1393

« چاپ مقاله عضوهیأت‎علمی واحد کازرون در نشریه بین‎المللی SRJIS »

دکترعبدالحسین مصلاییپور عضو هیأت علمی گروه زبان انگلیسی واحد کازرون مقاله ای تحت عنوان:

The Impaets of Students ' occupational Status and place of Birth on their predisposition towards Learher Autonomg

را در مجله بینالمللی SRJIS به چاپ رساند .

مصلاییپور با اشاره به سابقه زیادی که در گروه زبان انگلیسی واحد کازرون دارد گفت: مقاله وی درخصوص تأثیرات موقعیت شغلی و زادگاهی بر یادگیری و استقلال یادگیرنده بوده است.

عضوهیأتعلمی واحد کازرون در ادامه درخصوص فعالیتهای علمی، پژوهشی خود افزود: کتابی با عنوان «سیاست زبانی » که به بررسی سیاستهای مختلف چندین کشور در مورد زبان ملی و خارجی پرداخته است در مرحله چاپ دارد ودر آینده نزدیک مورد استفاده قرار می گیرد .

وی در ادامه گفت: زبان فارسی این کتاب به بررسی وضعیت قبل و بعد ازاسلام و همچنین قبل ازانقلاب اسلامی توجه میکند.

لازم به یادآوری است دکترمصلاییپور عضو بسیج اساتید واحد کازرون و از مشاوران اول پروژههای پایاننامه دانشجویان علوم و تحقیقات یاسوج در رشته آموزش زبان میباشد.