ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 270   |  دفعات بازدید : 1539   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

شریفی در گفتگو با آنا مطرح کرد :بیمارستان آموزشی 98 تختخوابی امام‎علی(ع) از مهمترین پروژه‎های عمرانی این واحد تا پایان امسال به بهره‎برداری می‎رسد

26 مهر, 1393

رئیس واحد کازرون با بیان اینکه کار احداث بیمارستان به پایان رسیده است افزود: با یاری خداوند و عنایات ویژه ریاست عالیه دانشگاه این پروژه در دستور کار تجهیز شدن قرار گرفته است و امید است تا پایان امسال به بهرهبرداری برسد.
سیاوش شریفی در ادامه اظهار کرد: این بیمارستان با داشتن بخشهای مختلف می تواند در امرآموزش و ارائه خدمات درمانی به جامعه بسیار موثر واقع شود و باراه اندازی آن مشکلات و کمبودهای درمانی شهرستان برطرف میگردد.
. وی با تأکید بر استاندارد بودن بیمارستان اظهار داشت: ساخت این پروژه از ابتدا با نظارت مهندسین دانشگاه و سازمانمرکزی و نیز کارشناسان وزارت بهداشت و درمان بوده است و با رعایت تمام استانداردهای لازم ساخته شده .
رئیس واحد کازرون درپاسخ سؤالی مبنی بر فعالیتهای اقتصادی گفت : واحد کازرون با داشتن توانمندیهای موجود از جمله نیروی انسانی متخصص و وجود رشتههای دامپزشکی و صنایعغذایی با راهاندازی سالن مرغداری سالیانه 20/000 هزارقطعه مرغ گوشتی پرورش می دهد واز لحاظ گوشت مصرفی این دانشگاه به خود کفایی کامل رسیده  و حتی مازاد آن هم با قیمت مناسب بین کار کنان واساتیدتوزیع شده وبخشی هم برای فروش به واحد های دیگر ارسال گردیده و هماکنون درحال راه اندازی پروژه پرورش بلدرچین هستیم که از ماه آینده این پروژه فعالیت خود راآغاز می نماید وپیش بینی میشود سالانه بیش از25000 قطعه بلدر چین حاصل این طرح باشد.
رئیس واحد اظهار کرد: در بخش ورزش واحد کازرون دارای امکانات خوبی هست از جمله مجتمع ورزشی امامعلی که دارای سالنهای چند منظوره و در تمام فصول سال  مورد استفاده دانشجویان میباشد و با توجه به استانداردهای موجود در مجتمع ورزشی فوق اکثر مسابقات ورزشی استان در واحد کازرون برگزار میگردد.
شریفی پیرامون فعالیتهای فرهنگی واحد افزود: در بخش فرهنگ بسیار فعال هستیم و همه ساله با برگزاری بزرگترین مسابقات قرآن و عترت در سطح شهرستان و حتی استان  واحد مطرح بوده است و با برپایی کلاسهای تقویتی و آموزشی جهت بالابردن سطح فرهنگی پرسنل و استادان خود که موجب کسب رتبههای کشوری بوده است در این مسیرگام برداشته ایم و در سال جاری هم حلقه صالحین بسیج استادان این واحد توانست رتبه کشوری را بدست آورد و ما در بخش فرهنگی، ورزشی افتخارات زیادی داریم.
دکترشریفی درخصوص جذب دانشجویان جدید افزود: امسال در جذب دانشجو کاهشی نداشتیم و تا هماکنون در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی در رشتههای مختلف با آزمون و بدون آزمون حدود 1400 نفر دانشجو ثبتنام قطعی شده است.
وی در ادامه تأکید کرد: اولویت اصلی جهت توسعه و رشد کیفی در نیمسال تحصیلی جدید را به تجهیز نمودن کارگاهها و آزمایشگاهها وهمچنین با برگزاری جلسات پرسش و پاسخ برای دانشجویان در راستای شناسایی مشکلات و رفع آن گام بر داریم.