ورود جمعه ، 30 فروردين ، 1398

کد خبر: 267   |  دفعات بازدید : 1634   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 مهر, 1393
چاپ كتاب فيزيولوژي غدد درون ريزتوسط عضوهیات علمی واحد كازرون

کتاب فيزيولوژي غدد درون ريزتوسط دکتر مختار مختاری دانشیار وعضو هیات علمی گروه زیست شناسی واحد کازرون منتشر شد.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا ،عضو هیات علمی واحد کازرون با بیان اینکه پيشرفت‌هاي تكنيكي و روش‌هاي جديد در اندوكرينولوژي، اطلاعات ما را در مورد مكانيسم‌هاي هورموني كنترل كنندة اعمال فيزيولوژيكي بدن افزايش داده است،افزود: در زمينة  غدد درون ريز اطلاعات  شناخته شده وموجودهنوز بسيار كم است .

وی با اشاره به روش‌هايي كه امروزه براي مطالعة سيستم‌هاي اندوكريني به كار مي رود،گفت: این روشها متنوع و پيچيده است لذا انجام جراحي هاي  ماهرانه، تهية عصاره‌هاي بافتي، جداسازي و شناسايي هورمون ها، روش‌هاي ايمونولوژيكي ـ‌ هيستوشيميايي و  سنجش های هورموني است و دسترسی به کتابی که بتواند اطلاعات لازم و کافی در زمینه هورمون شناسی ارائه نماید،ضروری به نظرمیرسد.

معاون آموزشی واحد کازرون تصریح کرد: این کتاب نیاز دانشجویان و دانش پژوهان رشته های مختلف علوم زیستی، پزشکی، مامایی و پرستاري  ،دامپزشکی و حتي دانشجويان مقاطع تحصيلات تكميلي  را با توجه به کمبود منابع آموزشی مناسب در این زمینه مرتفع می سازد.

وي در پايان اظهار داشت :اميدوارم درآينده  بتوانم كتب ديگري در زمينه ساير مباحث  فيزيولوژي تاليف و عرضه نمايم.