ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 266   |  دفعات بازدید : 1826   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

همزمان با عید غدیر: جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد

22 مهر, 1393

همزمان با عید غدیر:  جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد

هفدهمین جشن ازدواج چهل زوج دانشجو همزمان با عید ولایت با اجرای برنامههای شاد و متنوع در سالن اجتماعات واحد کازرون برگزار گردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: حجتالسلام بینا رئیس دفتر فرهنگ اسلامی کازرون ضمن تبریک عید بزرگ غدیر گفت: کارهای بزرگی در بخش فرهنگی دانشگاه انجام میشود اما برپایی جشن ازدواج بسیار مهم و ارزشمند است و باید هر سال تداوم و گسترش پیدا کند.

سپس حجتالسلام حسین بنیادی استاد حوزه علمیه قم با اشاره به عظمت،ارزش و اهمیت واقعه غدیر، گفت : غدیراز ابعاد مختلف و از جهات متفاوت، دارای درخشندگی خاصی در تاریخ اسلام است و امروزه مردم در این عید بزرگ به شادی و سرور می پردازند و بسیاری از زوج ها منتظر این روز می شوند تا جشن عروسی خود را در این روز بر گزار نمایند.

در ادامه این مراسم گروه تئاتر انجمن نمایشی دوکوهه شهرستان با اجرای گوشهای از هنر نمایشی خود مورد استقبال حاضرین در سالن قرار گرفتند و از بازیگران این نمایش که با عملکرد و بازدهی خوبی همراه بود تقدیر و تشکر بعمل آمد.

در ادامه این مراسم معنوی مجموعهای از مولودی خوانی و مدیحهسرایی که موجب شور و نشاط محفل ومجلس شد توسط مداح خوش صدا و معروف استان حاجکاظم محمدی از شهر شیرازانجام گردید.

همزمان با عید غدیر:  جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد                 همزمان با عید غدیر:  جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد                 همزمان با عید غدیر:  جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد                 همزمان با عید غدیر:  جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد                 همزمان با عید غدیر:  جشن بادکنک‎ها در دانشگاه‎آزاداسلامی واحد کازرون برگزار شد