ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 265   |  دفعات بازدید : 1586   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

22 مهر, 1393
آغاز ثبت نام دهمین دوره عتبات دانشگاهیان

به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها (مأوا)، حجت الاسلام والمسلمین سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با اشاره به آغاز دهمین دوره ثبت نام عتبات دانشگاهیان افزود: متقاضیان اعزام به عتبات عالیات از 20 لغایت 26 مهرماه می‌توانند با مراجعه به سایت لبیک به نشانیwww.labbayk.ir نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.
وی ادامه داد: در مجموع 4200 نفر از دانشگاهیان از هشتم آبان تا دهم دی ماه(مصادف با ماه های محرم و صفر) به عتبات اعزام خواهند شد که بعد از اتمام زمان ثبت نام،مراسم قرعه‌کشی 29 مهرماه انجام می‌شود و نتایج آن نیز در سایت لبیک اعلام خواهد شد.
حجت الاسلام فقیهی خاطرنشان کرد: هزینه سفر به صورت هوایی حدود یک میلیون و 200 هزار تومان و زمینی نیز حدود 900 هزار تومان است که البته هزینه‌ها با توجه به دوری و نزدیکی به مرز در شهرستان‌های مختلف متفاوت خواهد بود.
وی افزود:دانشگاهیان اعم از پسران،دختران مجرد با یکی از محارم،زوج های دانشجو،اساتید و کارمندان دانشگاه ها می توانند همراه با اعضای خانواده شان(حداکثر 4 نفر) برای عتبات ثبت نام کنند و همچنین کسانی که دوره های قبل در عتبات دانشگاهیان ثبت نام کرده یا اعزام شده اند نیز می توانند در این دوره ثبت نام و اعزام شوند و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
فقیهی گفت:با هماهنگی های صورت گرفته ما بین ستاد و بانک تجارت به زائرین عتبات دانشگاهیان یک میلیون تومان وام قرض الحسنه عتبات اعطا خواهدشد که این وام فقط به زائر اصلی و همسر تعلق خواهد گرفت.
لازم به ذکر است زائرین عمره گزار 93 هم که قبلا جهت اعزام با مدیر کاروان خود هماهنگ کرده بودند نیز باید با مراجعه به سایت نسبت به ثبت نام اینترنتی عتبات اقدام کنند.

کانون قرآن وعترت دانشگاه