ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 264   |  دفعات بازدید : 1619   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

مراسم گرامیداشت روز ملی دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون

19 مهر, 1393

گرامیداشت روز ملی دامپزشکی در روز سه شنبه  15مهر ماه حضور اساتید و جمع کثیری از دانشجویان دانشکده دامپزشکی در سالن آمفی تئاتر واحد کازرون  برگزار گردید.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا، دکترمحمد حسین مرحمتی زاده معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون ضمن تبریک اعیاد مبارک  قربان و غدیر وهمچنین بمناسبت روز دامپزشکی  به بیان نقش و اهمیت رشته دامپزشکی در حفظ منابع ملی ، بهداشت و سلامت جامعه  وبهره وری تولید ات دامی ونیز کنترل بیماریهای مشترک دام وانسان پرداخت.

سپس دکتر  ابوذر دهقان از استادان دانشکده دامپزشکی راجع به مشاغل مختلفی که در حوزه دامپزشک وجود دارد و اینکه یک نفر دامپزشک می تواندکدام شغلها را بر عهده داشته باشد سخنرانی کردند.

در ادامه این مراسم  چند کلیپ متنوع در ارتباط با روز دامپزشکی ،فعاليت های متنوع و سختي هاي كار عملياتي در دامپزشكي براي حاضرين پخش گرديد.

در حاشیه این مراسم نمایشگاهی از وسایل جراحی دامپزشکی و حیوانات خانگی،آزمایشگاهی و پرندگان زینتی  برگزار گردید این نمایشگاه به مدت سه روز جهت بازدید عموم ادامه دارد