ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 238   |  دفعات بازدید : 2026   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

در مراسم معارفه نماینده میرزاده در شیراز مطرح شد؛ انتقاد معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی از برخی ناسپاسی ها نسبت به بزرگان نظام

14 تير, 1393

خبرگزاری آنا: معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی از ناسپاسی ها نسبت به بزرگان نظام و شخص آیت الله هاشمی رفسنجانی انتقاد کرد و گفت: چرا برخی به خدمات یار راستین امام و رهبری ناسپاسی روا می دارند.

printنسخه چاپی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام علی عسکری در مراسم معارفه نماینده تام الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: به فرموده امام علی(ع) انسان صالح کسی است که عقل خودش را زنده کرده و نفس خودش را کشته است از این طریق است که هویت دینی و ایمانی حاصل می شود به طوری که عقلانیت و معنویت همزاد وجود او شده و خط سیر کمال و اصلاح قرین ذاتی او شود در نتیجه روزه و ارتباط با خدا در ماه مبارک رمضان از راه معنویت و عشق باید برای همه ما یک چنین چیزی باشد که هویت های متکثر ما از راه هویت ایمانی به هویت واحد تبدیل شود.

فرد فرد ما و جامعه نیازمند اصلاحیم

وی افزود: ما می دانیم که اصلاح نقطه مقابل فساد است چنانکه صالح به معنی شایسته است مقابل فاسد، بهنجار مقابل نابهنجار و با دقت کمی در مفهوم فرمایش امام حسین(ع) در بیان فلسفه قیام عاشورا فرمودند: اصلاح در میان امت پیامبر(ص) به عنوان برترین هدف نهضت عاشورا مطرح است اگر اصلاح باشد امنیت هست به همین علت است که به اصلاح فردی و اصلاح جمعی و اجتماعی در اسلام تأکید فراوان شده است و فرد فرد ما و جامعه نیازمند اصلاحیم.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اختلاف فکری، سیاسی، قومی، زبانی و ... همه رنگ می بازد، آن چیزی که مهم است و می تواند به پیوند اجتماعی و وحدت ملی ما کمک کند و به کمک رهبری و مسئولان بیاید و شکاف اجتماعی را به عنوان یک خطر از سر راه بردارد همین مسئله "انماالمؤمنون اخوه" است، مؤمنون را به عنوان نهاد به رسمیت بشناسیم و اخوه را گزاره بدانیم.

وی افزود: حکمت متعالیه و تفکر صدرایی که امام(ره) مروج و عامل بر آن بود نیز همین را می گفت، می گوید روشها متفاوت است اما موضوع ایمانی شما واحد است زیرا که کلا ما می گوییم خدا، اشراقی می گوید خدا، عارف و سالک می گویند خدا، روش ها متفاوت باشد مشکل نباید پیش بیاید مهم خدایی بودن و خدایی عمل کردن است، اگر اینطور به مسئله نگاه کنیم افراط از جامعه زدوده می شود.

عسکری بیان کرد: ظلمی که به بزرگان ما می شود این است که انسان های کوچکی هستند که به مثل آنها بزرگ نمی اندیشند و حتی آنها اخوت ایمانی و برادرانه را درک نمی کنند و نمی دانند که اگر اختلاف  در روش ها یک امر طبیعی است چون مبنا واحد است.

برادری مقام معظم رهبری و آیت ا... هاشمی رفسنجانی گسست ناپذیر بوده و هست

وی گفت: لازم است به عنوان یک شاهد، واضح و صریح عرض کنم که بیش از شصت سال است که به مصداق "انماالمؤمنون اخوه" اخوت و برادری مقام معظم رهبری و آیت ا... هاشمی رفسنجانی گسست ناپذیر بوده و هست ولی این را ظاهرگرایان و متحجران درک نمی کنند. هیچ وسواس خناسی تاکنون نتوانسته این اخوت و برادری را برهم بزند چون این اخوت ایمانی است و ریشه در قرآن دارد.

وی افزود:شما ببینید چه روزهای سختی بر هر دو نفر گذشته است و حتی بگویم دچار چه بحران های روحی ما شدیم به جرم اینکه دفاع از آنها می کردیم به انگیزه دفاع از یک مظلوم که وظیفه دینی و اسلامی همه ماست در مقاطعی ما را به عنوان مدافع رهبری در دوران ریاست جمهوری وی به عنوان یک رزمنده بسیحی در یگان های رزمی راه نمی دادند.

عسکری گفت: چرا به خدمات مبارزاتی قبل از انقلاب و بعد از انقلاب  و حال یار راستین امام و رهبری، چهره ای مثل آیت ا... هاشمی رفسنجانی ناسپاسی روا می دارید، مگر او را گروه افراطی فرقان ترور نکرد؟ مگر امام(ره) نفرمود: هاشمی زنده است چون نهضت زنده است مگر شما ندیدید که در سال 84 چگونه به شکل سازمان یافته تخریب شد؟ آیا ندیدید که چگونه بعضی ها از راه جهالت یا حسادت بعد از ترور فیزیکی وی از سوی فرقان او را ترور شخصیتی کرده و می کنند.

دور از انصاف است در دانشگاه آزاد اسلامی کسانی بسترساز توهین و اهانت به هاشمی شوند

وی بیان کرد: خیلی دور از انصاف است که در خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی کسانی باشند که بسترساز توهین و اهانت به وی بشوند، کسانی که می دانند او با کمک امام(ره) و پشتکاری که داشت این تنها دانشگاه بزرگ حضوری دنیا و جهان را حفظ کرد و به ثمر نشاند، دانشگاهی که امروزه رتبه اول تولید علم را بنا به اعلام نهادهای رسمی و شناخته شده بین المللی در کشور را داراست و پنج میلیون فارغ التحصیل داشته آیا تخریب و توهین به آیت الله هاشمی که ظلم به یک انسان مؤمن و اثرگذار است ظلم به نظام و امام نیست.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: البته دیدید که در اوج جولان جریان افراط  وی گفت شکایتی ندارم، محبوبیت هاشمی از این جهت است که آبرویشان را ایثارگرانه گذاشت پای کار نظام و مردم تا جامعه نفسی تازه کند تا حماسه سیاسی مورد نظر رهبری شکل بگیرد تا اعتدال و عقلانیت بر فضای کلی کشور حاکم شود تا دانشگاه از راه قانونی پس از روی کار آمدن دولت اعتدال و امید به مسیر واقعی خودش برگردد و از چنگ افراط خلاصی یابد.

وی یادآور شد: به نظر می رسد این پیروزی های پی در پی و محبوبیت بوجود آمده بعضی ها را زیاد از حد ناراحت کرده است اما چکار می شود کرد جز اینکه صبر کنیم و منتظر جزای الهی باشیم.

مراسم معارفه جمالزاده به عنوان نماینده تام الاختیار این دانشگاه در استان های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویر احمد عصر دیروز با حضور، دکتر صفریان مدیر کل بازرسی دانشگاه آزاد، دکتر عبدالمجید اسدی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و سرپرست واحد شیراز، دکتر محمودیان رئیس نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، امیری فرماندار شیراز، جمالی معاون برنامه ریزی استانداری فارس و روسای واحدهای 3 استان به میزبانی واحد شیراز برگزار شد.

انتهای پیام/ع