ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 233   |  دفعات بازدید : 1878   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

آزمون سراسري93 با رقابت بیش از4300نفر در دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون بر گزار شد

07 تير, 1393

دكتر محمد صادقي نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي، به اتفاق فرماندار، مدير اداره آموزش و پرورش و دكتر شريفي رئيس واحد كازرون از روند برگزاري آزمون سراسري 93 سازمان سنجش و آموزش عالي در دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون بازديد نمودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا،  دکترمحمدصادقي ضمن بازديد از محل برگزاري آزمون در پايان با تعدادي از داوطلبان اين آزمون پيرامون نحوه برگزاري آن ديدار و گفتگو كرد.

نماينده مردم كازرون در مجلس شوراي اسلامي در ادامه ضمن ابراز رضايت از آرامش و رفاه ايجاد شده در حوزه هاي امتحاني، گفت: با تلاش مسئولان دانشگاه و همكاري دوائر شهرستان آزمون در كمال صحت، سلامت و آرامش برگزار شده و جا دارد از همه دست اندركاران آزمون تشكر كنم.

دكتر محمدصادقي در حاشيه اين بازديد در يك نشست خبري از توافق همكاري سازمان تأمين اجتماعي در جهت تجهيز بيمارستان امام علي (ع) افزود: طی جلسه ای که با مسئولین سازمان تأمين اجتماعي داشتیم قول همكاري و مساعدت برای تجهیز نمودن  بيمارستان 96تختخوابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد كازرون را تا سقف پانزده میلیارد تومان متقبل شده اند و اين توافق در جلسات بعدي پيرامون نحوه باز پرداخت آن از سوي دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسي قرارمی گيرد.

نماينده مردم كازرون گفت: بيمارستان امام علی( ع)  واحدكازرون از بهترين بيمارستان ها در سطح استان فارس است و بايد در امرتجهیز و راه اندازی آن دقت شود وبا كيفيت بالا مورد بهر بر داری قرار گیرد.

وي در ادامه بيان داشت: علاوه بر تأمين نيروهای مورد نیا اين بيمارستان حدود 10 نيروي متخصص جهت تأمين كادر تخصصی از علوم پزشكي استان فارس درخواست شده  و براي نيمه دوم سال جاري دراین بیمارستان بکار گرفته می شوند .

دكتر محمد صادقي ضمن تشکراز مسولین دانشگاه که با پی گیری مجدّانه خود توانسته اند بيمارستان را به پايان برسانند گفت: امید وارم در جهت تجهيز آن، همچون گذشته با تلاش خود بتوانند گام بردارند.

نماينده كازرون: ضمن بر شمردن فعاليتهای انجام شده و تخصيص اعتبارات لازم به طرحهاي عمراني شهرستان گفت : اعتبارات خوبي جهت تكميل طرحهاي عمراني در سطح شهرستان و شهرهاي اطراف جذب شده است و در آينده نزديك شاهد راه اندازی و شروع اين طرحها خواهيم بود.

در پایان جلسه دکتر شریفی از زحمات نماینده شهرستان به ویژه در موردتکمیل بیمارستان امام علی (ع) و همچنین تصویب وراه اندازی رشته های تحصیلات تکمیلی دانشگاه تقدیر وتشکرکرد.