ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 232   |  دفعات بازدید : 2360   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

گزارش آنا از جزییات برگزاری ترم تابستان در دانشگاه آزاد؛ ارائه ۶ واحد درسی برای دانشجویان کارشناسی ارشد در تابستان ۹۳/ثبت‌نام دانشجویان در واحد‌های دیگر مجاز است

07 تير, 1393

خبرگزاری آنا: یکی از برنامه‌های مدیریت جدید دانشگاه آزاد افزوده شدن ترم تابستانی به سال تحصیلی در این دانشگاه است که دستورالعمل اجرایی آن توسط معاونت آموزشی تدوین و ابلاغ شد و اطلاع رسانی آن به زودی در وبگاه واحد‌های مجری قرار خواهد گرفت.

printنسخه چاپی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، براساس این طرح دانشجویان مقطع کارشناسی به جای گذراندن دو ترم در یک سال، می‌توانند سه ترم تحصیلی داشته باشند و علاوه‌بر ترم‌های مهرماه و بهمن ماه، ترم تابستان هم در صورت استقبال دانشجویان به‌عنوان یک ترم تحصیلی محسوب خواهد شد. این در حالی است که هیچ اجباری در گذراندن این سه ترم وجود ندارد و ترم تابستان صرفا برای دانشجویانی که تمایل دارند تحصیلشان در مقطع کارشناسی زودتر به پایان برسد در نظر گرفته شده است.

ترم تابستانی برای دانشجویان علاقه‌مندی در نظر گرفته شده است که می‌خواهند در زمان کوتاه‌تری فارغ‌التحصیل شوند و یک ترم استاندارد 8 هفته‌ای برای تابستان تعریف شده است، مدت دوره تابستان، بدون احتساب زمان ثبت‌نام، امتحانات و اعلام نمرات امتحانی، هشت هفته (هر هفته دو جلسه) است. تقویم تحصیلی سالانه دو هفته قبل از شروع ثبت‌نام نیمسال اول، توسط دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی آموزشی به واحد‌های دانشگاهی ابلاغ خواهد شد.

همچنین معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه‌ای خواستار اطلاع رسانی مناسب در خصوص واحدهای ارائه شده دوره تابستان در وبگاه دانشگاه برای اخذ دروس مورد نظر توسط دانشجویان متقاضی کلیه واحدهای دانشگاهی شد.

در این بخشنامه تاکید شده است که دانشجویان حتی در صورت ارائه دروس در واحد دانشگاهی خود می توانند در واحدهای دانشگاهی دیگر در ترم تابستان ثبت نام کنند.

براساس این دستورالعمل تعداد مجاز واحد‌های درسی قابل ارائه در دوره تابستان برای دوره‌های کاردانی و کارشناسی حداکثر 10 واحد و برای دوره کارشناسی‌ارشد تا شش واحد و دکترا تا چهار واحد است و تعداد کل ساعات هر واحد دروس نظری و عملی در ترم تابستان، همانند میزان ساعات آن دروس در نیمسال‌های اول و دوم هر سال تحصیلی است.