ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 231   |  دفعات بازدید : 1922   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

طه هاشمی در جلسه معارفه رئیس اداره ایثارگران دانشگاه آزاد:نگذاریم ایثارگران احساس تنهایی کنند

03 تير, 1393

خبرگزاری آنا: معاون اجتماعی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی احساس تنهایی ایثارگران را خطر بزرگی دانست و گفت: نمی توان پذیرفت فرزندان تحصیلکرده ایثارگران بیکار باشند،ولی فرزندان عده‌ای که برای انقلاب یک سیلی هم نخورده‌اند، بهترین مناصب را تصاحب کنند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه آنا، در جلسه تودیع و معارفه رئیس اداره کل امور ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر طه هاشمی با قدردانی از زحمات نصیرزاده رییس سابق این اداره گفت: امروز شرایط به گونه ای شده است که بسیاری از ایثارگران و خانواده های این عزیزان به دلایلی از جمله مناعت طبع به سمت نهادها و موسسات دولتی نمی‌آیند و از این رو وظیفه این نهادهاست که برای ارائه خدمات به سوی این افراد و خانواده ها بروند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: در رابطه با خدمت رسانی به ایثارگران و خانواده این بزرگان باید به گونه‌ای حرکت کنیم که در پایان دوران خدمت وجدانی آسوده داشته باشیم و قلبمان به خدمت رسانی دقیق و مناسب به این عزیزان به راحتی گواهی دهد.

هاشمی تنها ماندن ایثارگران را خطری بزرگ در وضعیت و شرایط کنونی خواند و گفت: امروز خطری که ما را تهدید می کند این است که ایثارگران احساس تنهایی کنند و یا تنها بمانند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: توجه به ایثارگران نباید تنها معطوف به خدمات مالی باشد، زیرا این خدمات در پایین ترین رتبه خواست های این عزیزان قرار دارد، باید برای احترام و عزت واقعی این عزیزان تلاش کرد و این مهم باید از دانشگاه آغاز شود.

وی با تاکید بر آمادگی معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد برای همکاری با اداره امور ایثارگران گفت: باید تمامی تلاش ما ارائه بهترین خدمات به ایثارگران و خانواده این عزیزان باشد که اگر چنین اقداماتی انجام نشود، ایثارگران احساس تنهایی خواهند کرد.

طه هاشمی تصریح کرد: نمی توان پذیرفت که فرزندان باسواد و تحصیلکرده ایثارگران بیکار باشند و فرزندان کسانی که برای انقلاب حتی یک سیلی هم نخوردند تمامی امور را به دست گیرند.

حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری: بالاترین سرمایه ایثارگران هویت آنها است

در این نشست همچنین معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه مهمترین سرمایه ایثارگران هویت آنها است، گفت: امروز شاهد تلاش گروه و عده ای برای مصادره ارزش‌های انقلاب هستیم، ارزش‌هایی که هویت و سرمایه ایثارگران هستند و وظیفه دانشگاه آزاد در این زمینه حمایت از این سرمایه و مقابله با مصادره این ارزشهاست.

حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری با قدردانی از زحمات نصیرزاده رئیس سابق این اداره گفت: شهدا در طول سالهای گذشته حیات معنوی کشور را تضمین کردند و امام (ره) نیز قدردان این عزیزان بود.

وی با بیان اینکه تفکر امام، جامع و چند بعدی بود، تصریح کرد: تفکر امام برگرفته از کلام، فقه، فلسفه و عرفان بود و پیروزی امام نیز نتیجه همین جامعیت و روش دینی آن بزرگوار بود.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در تفکر امام (ره) عقلانیت به همان اندازه پر رنگ است که معنویت و عدالت و این سه شاخص، تعین کننده ترین ابعاد تفکر امام(ره) در مقابله با تحجر و جمود فکری بوده است.

وی با انتقاد از شرایط فکری و فرهنگی در جامعه و تندروی برخی از گروها و افراد تصریح کرد: متاسفانه شاهد جمود فکری و تحجر در برخی از گروه‌ها و افراد در جامعه هستیم، افراد و گروه‌هایی که تنها خود را می بینند و خود را حق مطلق می پندارند.

حجت الاسلام و المسلمین علی عسگری ادامه داد: ار قدیم تا به امروز دو جریان و نحله فکری دینی و غیردینی در جامعه و کشور ما حضور داشته و همچنان نیز این دو جریان در تقابل با یکدیگر هستند.

وی با بیان اینکه قطعا مسائل فکری را باید با فکر و استدلال پاسخ داد، گفت: نمی‌توان با پرسش و استدلال برخورد فیزیکی کرد. فرد کافر را نمی‌توان به دلیل کافر بودن به دیوار کوبید. آنچنان که امام خمینی نیز با تفکر سوسیالیسم و کمونیسم با استدلال و فکر برخورد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علی عسگری با تاکید بر این موضوع  که امام آسیب و صدمه مقدسان بی خبر و تندرو را بدترین و سخت ترین آسیب به اسلام و مسلمانان می‌دانست، گفت: آنهایی که چراغانی کردن نیمه شعبان را برای رضایت شاه انجام می‌دادند و خون به دل امام و یارانش کرده بودند، امروز مدعی و دلسوز انقلاب شدند.

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد مصادره بسیاری از ارزشها از سوی گروه‌ها و جریان‌های خاص در کشور هستیم و امروز وظیفه همه ما مقابله با این مصادره است؛ آنانی که تا دیروز و در زمان طاغوت حتی نسبت به ورود همسر بی حجاب شاه مخلوع به حرم حضرت معصومه(س) هیچ واکنشی نشان ندادند، امروز دغدغه حجاب بانوان را مسئله نخست مملکت و اداره کشور می دانند.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: شاخص ولایت تنها عقلانیت، معنویت و عدالت است و نمی‌توان برای یکی از این شاخص‌ها به عده‌ای دیگر ظلم کرد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب نیز در سالهای اخیر از تندروی برخی از گروه ها دلگیر شده اند، گفت: قرار این بود و هست که همگی یار شاطر رهبر معظم انقلاب باشیم نه بار خاطر ایشان. ولی متاسفانه برخی از جریان‌های اصولگرا با تندروی های خود بار خاطر ایشان شدند.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه سالها پیش امام در رابطه با مارهای خوش خط و خال هشدار داده بودند، گفت: آنها که در چهلم شهدای تبریز و با تاکید امام خمینی مبنی بر عدم چراغانی نیمه شعبان خیابان‌ها را برای رضایت شاه و حکومت پهلوی چراغانی کردند، مارهای خوش و خط و خالی هستند که امام نسبت به خطر آنها هشدار داده بود.

حجت السلام والمسلمین علی عسگری با بیان اینکه باید فضای سوء استفاده از ولایت و ولایت مداری شکسته شود، تصریح کرد:دانشگاه آزاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را یار و همراه دیرین رهبر معظم انقلاب می‌داند و در حمایت از این دو از هیچ کوششی مضایقه نخواهد کرد.

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که بزرگترین جفا به ایثارگران گرفتن هویت آنها است، خاطرنشان ساخت: ایثارگران ما به دنبال مادیات نیستند برای آنها هویت آنها اهمیت دارد و برای پاسداشت هویت این عزیزان لازم و ضروری است که در برخی موارد خلاف جریان آب شنا کنیم و این مهمترین وظیفه امروز دانشگاه آزاد است.