ورود سه شنبه ، 19 آذر ، 1398

کد خبر: 230   |  دفعات بازدید : 1868   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

02 تير, 1393
برگزاري آزمون سراسري94-93 سازمان سنجش در دانشگاه آزاد اسلامي كازرون

آزمون سراسري 94-93 سازمان سنجش و آموزش عالی كشوردر روز های پنجشنبه ،جمعه وشنبه5،6و7 تیر ماه  در واحد كازرون برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، دكتر سياوش شريفي رئيس واحد كازرون اظهار داشت: امسال با حضور چهارهزار341 نفر داوطلب در چهارده حوزه امتحانی در دو نوبت صبح و ظهردر دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون برگزار مي گردد.

رئيس واحد كازرون گفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد كازرون ميزبانی اين آزمون را به عهده دارد و با توجه به امكانات مناسب و تجربه چندين ساله در برگزاري آزمون هاي مختلف ای آزمون درکمال صحت و سلامت كامل برگزار خواهد شد.

شريفي در پايان ضمن آرزوي موفقيت براي تمام داوطلبين اين آزمون گفت: داوطلبين گرامي يك ساعت قبل از برگزاري آزمون با در دست داشتن كارت ورود به جلسه در حوزه هاي مربوطه حضور داشته باشند.