ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 229   |  دفعات بازدید : 1882   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

میرزاده خبر داد؛ تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان به توسعه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی

01 تير, 1393

خبرگزاری آنا: رییس دانشگاه آزاد اسلامی از تخصیص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه کیفی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در سه حوزه آموزش، پژوهش و درمان خبر داد و گفت: توسعه حوزه پزشکی دانشگاه آزاد گام مهمی در راستای اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا،دکتر حمید میرزاده  در نشست مدیران، استادان و صاحبنظران پیرامون ترجمان سیاست های کلی نظام سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن قدردانی از خدمات ارزنده دکتر باقر لاریجانی در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد، اظهار کرد: توجه به بخش پزشکی از اهمیت ویژه ای برخوردار است چرا که در دانشگاه آزاد اسلامی بیش از 2هزار عضو هیات علمی، 86 واحد دانشگاهی، 1500 تخت فعال، 3هزار تخت در حال ساخت و 61 هزار دانشجوی درحوزه علوم پزشکی مشغول به تحصیل هستند.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی با ابراز خرسندی از تدوین سند توسعه پزشکی گفت: با توجه به اهمیت توسعه حوزه علوم پزشکی در دانشگاه آزاد، شورای راهبردی پزشکی از اولین شوراهایی بود که در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفت و به ریاست دکتر لاریجانی تا کنون جلسات سودمندی برگزار کرده است.

وی با اشاره به نحوه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی براساس خرد جمعی، اظهار کرد: بهره‌گیری از نظرات اندیشمندان در حوزه های مختلف باعث شد تا 13 شورای راهبردی برای اداره بهتر دانشگاه آزاد شکل بگیرد که برنامه‌ریزی، هدایت و سیاستگذاری از مهمترین ماموریت ها و وظایف این شوراها به شمار می رود.

میرزاده افزود: شوراهای راهبردی دانشگاه آزاد نقش کمیسیون‌های تخصصی شورای دانشگاه را برعهده دارند که بیش از 750 نفر از فرهیختگان و اندیشمندان کشور در آن عضو بوده و با مدیریت دانشگاه همکاری می کنند.

وی گفت: مدیریت دانشگاه آزاد برنامه های هدفمندی برای توسعه حوزه علوم پزشکی در حوزه های آموزش، خدمات و پژوهش برعهده دارد به همین منظور 500 میلیارد تومان اعتبار در سال جاری در این زمینه اختصاص یافته است تا بتوانیم بار بزرگی را در حوزه آموزش، پژوهش، درمان و خدمات پزشکی از دوش دولت برداریم.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی توسعه حوزه پزشکی دانشگاه آزاد را گامی موثر در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است، دانست.

میرزاده همچنین با اشاره به سوابق علمی و مدیریتی دکتر  لاریجانی،قائم مقام ریاست دانشگاه آزاد در حوزه علوم پزشکی، خاطر نشان کرد: پشتوانه علمی دکتر لاریجانی باعث شد تا 100 نفر از استادان حوزه پزشکی به عنوان استاد وابسته با دانشگاه آزاد همکاری کنند که این امر اعتباری برای دانشگاه محسوب می شود.

وی با بیان اینکه هدف ما توسعه حوزه پزشکی در تراز بین المللی است، گفت: بنای ما توسعه کیفی است به همین خاطر از دولت "تدبیر و امید" انتظار داریم با دانشگاه آزاد اسلامی بیش از پیش همکاری کند. اگر چه دانشگاه آزاد برای اجرای برنامه های خود از ابزارهای قانونی برخوردار است اما در وهله اول قرار ما همکاری است.