ورود شنبه ، 16 آذر ، 1398

کد خبر: 224   |  دفعات بازدید : 1827   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

01 تير, 1393
معاون و رئيس سما كازرون به عضویت شوراي سياست گذاري استان فارس منصوب شد

طي حكمي از سوي دکترقلی زاده معاون دانشگاه آزاد اسلامی و رئيس سازمان سما كشور علي حميدي معاون دانشگاه و رئيس مركز آموزشي و فرهنگي سما واحد كازرون به عضويت شوراي سياستگذاري سما در استان فارس منصوب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا، علي حميدي از سال 1380 به عنوان رئيس سما كازرون شروع به کار کرده وهمچنین از سال 89 عضو شوراي آموزشي، فرهنگي و پژوهشي منطقه بوده است.

معاون دانشگاه ورییس مركز آموزشي، فرهنگي سما با بیان اینکه این مرکزهم اکنون داراي بیش ازیک هزار نفردانشجو در9 رشته تحصيلي ميباشد،گفت:سماکازرون علاوه بر دانشکده داراي مدارس ابتدايي،راهنمايي و دبيرستان بسیار فعالی هم مي باشد ،كه بيش از 300 نفر دانشآموزدرپایه های مختلف مشغول به تحصيل باشند.

حمیدی در ادامه با اشاره به موفقیت های ازرشمند سما كازرون درسالهای گذشته گفت: با تلاش صادقانه همکاران وحمایتهای هیئت ریسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون علاوه بر کسب مقامهای برتر استانی موفق شدیم در سال 91 رتبه معاون برتر كشوري رابدست آوریم واین توفیقات مدیون زحمات عزیزان میباشد.