ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 209   |  دفعات بازدید : 1567   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

28 ارديبهشت, 1393
اقبالی: نتایج مرحله اول آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اعلام شد

خبرگزاری آنا: رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: نتایج مرحله اول دوره دکتری تخصصی (PHD) دانشگاه آزاد ااعلام شد.

ناصر اقبالی در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اعلام این خبر افزود: نتایج مرحله اول دوره های با آزمون و بدون آزمون دکتری (PHD) امروز دوشنبه  اعلام شد که داوطلبان می توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.com از وضعیت خود مطلع شوند.

وی درباره زمان دعوت به مصاحبه پذیرفته شدگان گفت: مصاحبه های دوره دکتری از اواسط خرداد ماه آغاز خواهد شد که جدول زمان بندی آن از طریق سایت www.azmoon.net اعلام خواهد شد.

رییس مرکز آزمون با اشاره به افزایش تعداد رشته ها نسبت به سال قبل ، گفت: سیاستگذاری در دانشگاه بر ایجاد رشته هایی است که مورد نیاز کشور می باشد و  بر این اساس در سال 92 در مقطع دکتری در 176 رشته پذیرش داشتیم و امسال رشته ها به 196 رشته افزایش یافته است.

اقبالی در مورد نسبت جنسی نتایج مرحله اول گفت: در آزمون دکتری امسال 71271 نفر شرکت کردند که از این تعداد 26821 زن و 44450 مرد بودند، که در نتایج اولیه نسبت جنسی دعوت شدگان به مصاحبه 38% را خانم ها و 62% را آقایان تشکیل می دهند.

وی در مورد سهمیه اعضای هیأت علمی گفت: نتایج قطعی متقاضیان استفاده از سهمیه اعضای هیأت علمی برای داوطلبانی که حائز شرایط بوده و سوابق آنها به تأیید مرکز امور هیأت علمی سازمان مرکزی برسد، در شهریورماه اعلام خواهد شد.

وی گفت: زمان اعلام نتایج قطعی آزمون دکتری تخصصی شهریور ماه سال جاری خواهد بود.