ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 207   |  دفعات بازدید : 1767   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دکتر میرزاده بیان داشت:بخشی از پیشرفت‏های جامعه، وام‌دار تلاش‌های مسئولانه فعالان روابط عمومی است

27 ارديبهشت, 1393

خبرگزاری آنا: حمید میرزاده تاکید کرد:روابط عمومی، علاوه بر سازمان خود، در قبال سوگیری و حرکت جامعه مسئول است و از همین رو، فعالان این حوزه، نقشی مهم در جامعه ایفا می‌‏کنند و بخشی از پیشرفت‏های جامعه، وام‌دار تلاش‌های مسئولانه این افراد است.

printنسخه چاپی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه آنا، دکتر میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، به مناسبت روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی پیامی صادر کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

«امروزه اهمیت و جایگاه روابط عمومی در عصر ارتباطات و در دورانی که اطلاع‌رسانی در همه عرصه‌ها پیشتاز است، بر کسی پوشیده نیست و این اهمیت در دهه اخیر و با توجه به تحولات شتابان عصر حاضر دوچندان نیز شده است به گونه ای که موفقیت سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌ها و دوامشان در عرصه‌ فعالیت های تخصصی با عملکرد روابط عمومی‌های آنها ارتباط مستقیم دارد.

روابط عمومی یک سازمان، در برابر افکار عمومی و نیز روابط با سایر نهادها، پاسخگو بوده، ابزار شفاف سازی و تسهیل روابط درون و برون سازمانی را بر عهده دارد. اما به دلیل پیچیده شدن روابط و مناسبات اجتماعی و نیز طرح مفاهیم جدید، تمامی کارویژه‏ های روابط عمومی به این موضوع خلاصه نمی شود؛ از همین روست که آنها باید از نقش خود در فضای جامعه آگاه باشند. اعتماد و در پی آن مشارکتی که شفاف سازی، پاسخ گویی و مسئولیت پذیری یک سازمان از طریق روابط عمومی خود به جامعه وارد می کند، قطعا در رشد سرمایه اجتماعی تاثیری غیر قابل انکار دارد. بنابراین روابط عمومی، علاوه بر سازمان خود، در قبال سوگیری و حرکت جامعه مسئول است. به همین دلیل، کسانی که در این حوزه فعالیت می‌نمایند، نقشی مهم در جامعه ایفا می‌‏کنند و بخشی از پیشرفت‏های جامعه، وام‌دار تلاش‌های مسئولانه این افراد است.

به نظر اینجانب روابط عمومی آیینه تمام نما، شفاف و صادق هر سازمان و پیشانی و جبهه تماس مدیران آن با جامعه است.

از همین رو به مناسبت فرا رسیدن 27 اردیبهشت ماه، روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی، اینجانب فرصت را مغتنم شمرده و به تمامی فعالان این عرصه این روز را تبریک و شادباش می‌گویم و امیدوارم همکاران اینجانب در عرصه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با به کارگیری هنر، مهارت، دانش و با هدف توسعه انسانی، فضایی سالم برای اطلاع رسانی وسیع، وثیق و اثربخش بین مردم و سازمان که پایه حرکت اجتماع است، فراهم نمایند.»