ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 205   |  دفعات بازدید : 1775   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

میرزاده: دانشجویان برای ترم تابستان در واحدهای دانشگاهی نیاز به مجوز انتقال یا مهمانی ندارند/وارد حاشیه سیاسی نمی‌شویم

16 ارديبهشت, 1393

خبرگزاری آنا: رییس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان این که با تمام نهادها و دولت تعامل سازنده و مثبت دارد، تاکید کرد: طول دوره کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی تغییر نیافته است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، حمید میرزاده در جلسه هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: دانشجویان می توانند برای تحصیل در ترم تابستانی در هر یک از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کنند و نیازی به اخذ مجوز انتقال یا مهمانی نیست.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان این که صبغه اصلی دانشگاه باید علمی و فرهنگی باشد، گفت: به عنوان رییس دانشگاه آزاد مایل نیستم دانشگاه وارد منازعات سیاسی شود و تمام تلاش ما این است که یک فضای کاملا علمی و پژوهشی بر دانشگاه حاکم شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی با تمام نهادها و دولت تعامل سازنده و مثبت دارد، اگر دانشگاه آزاد اسلامی بتواند به موفقیت علمی دست یابد نتیجه آن به نفع تمام کشور است.

میرزاده با بیان این که طول دوره کارشناسی در دانشگاه آزاد اسلامی تغییر نیافته است، خاطر نشان کرد: به منظور استفاده از ظرفیت های دانشگاه به دنبال این هستیم که از زمان استفاده بهینه کنیم و یقینا استانداردهای آموزش عالی به طور کامل رعایت خواهد شد.