ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 204   |  دفعات بازدید : 1671   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بوی عطر شهادت در دانشگاه آزاد کازرون پیچید: مراسم وداع با شهید گمنام در دانشگاه آزاد کازرون

14 ارديبهشت, 1393

به گزارش روابط عمومی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه ؛ مراسم وداع با شهید گمنام در دانشگاه آزاد کازرون با حضور بیش از یک هزار نفر دانشجو برگزار شد.

در این آیین زیارت عاشورا به همراه مداحی و روایتگری برگزار گردید و دانشجویان طومار درخواست خاکسپاری شهید گمنام در دانشگاه را امضا نمودند.

مسئول بسیج دانشجویی کازرون در حاشیه این مراسم گفت: با پیگیری های بعمل آمده پیکر یکی از شهدای گمنام تازه تفحص شده در منطقه عملیاتی مجنون که قرار است در شهرکنارتخته به خاک سپرده شود میهمان دانشجویان کازرون بود که با استقبال بسیار چشمگیر دانشجویان مواجه شد.

صحرابان در ادامه افزود:استقبال بیش از یک هزار نفری دانشجویان در این برنامه غیرقابل پیش بینی بود که نشاندهنده انس و الفت نسل جدید با ارزشهای دفاع مقدس دارد.

مسئول بسیج دانشجویی کازرون گفت: هدف ما از برگزاری چنین برنامه هایی تجدید میثاق با شهدا و عطرآگین نمودن فضای فرهنگی دانشگاه است که در همین رابطه برای هر دانشگاه یک یادواره در سال جدید در نظر گرفته ایم که امیدواریم با همکاری خوب دانشگاه ها این مهم به نحو مطلوبی انجام پذیرد.

هادی صحرابان همچنین افزود: کانون حفظ آثار و ارزشهای دفاع مقدس بسیج دانشجویی در این هفته برنامه معنوی امتداد نور ویژه شرکت کنندگان راهیان نور برگزار می نماید.

وی در رابطه با خاکسپاری شهید گمنام در دانشگاه های کازرون گفت: از سال۸۷ درخواست خاکسپاری شهید گمنام در دانشگاه آزاد داده ایم ولی تاکنون این مساله محقق نشده است که امیدواریم با توجه به فضای فرهنگی و مطالبه دانشجویان و مسئولین دانشگاه، بنیاد خفظ آثار به درخواست ما پاسخ مثبت دهد.