ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 203   |  دفعات بازدید : 1596   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

با حضوراستاندار ومدیران کل ادارات استانی بر گزار شد: جلسه شورای اداری و بر نامه ریزی شهرستان به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون

13 ارديبهشت, 1393
با حضوراستاندار ومدیران کل ادارات استانی بر گزار شد: جلسه شورای اداری و بر نامه ریزی شهرستان  به میزبانی دانشگاه آزاداسلامی واحد کازرون

استاندار فارس با بیان اینکه کازرون شهرستانی با ظرفیت های بسیار بالا و مردمی همیشه در صحنه و فعال در عرصه های اقتصادی است، گفت: ما در یک  نظام ارزشی زندگی می کنیم و با داشتن اخلاص در عمل و جلب مشارکت مردم می تواند ما را در تحقق اهدافمان یاری دهد.

به گزارش آنا: سید محمد احمدی در جلسه شورای اداری و برنامه ریزی شهرستان کازرون که با حضور امام جمعه  این شهر، نماینده مردم شهرستان کازرون در مجلس شورای اسلامی، مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد ، اظهار داشت: سفرهای استانی از وظایف استاندار است و همچنان برای دیدار مردم از نزدیک، بررسی مشکلات  و رفع نواقص و کمبودها ادامه می یابد.

وی با بیان اینکه کازرون شهرستانی با ظرفیت های بسیار بالا و مردمی همیشه در صحنه و فعال در عرصه های اقتصادی است، افزود: مسئولان باید برای بهره گیری از مشارکت مردم در حوزه های مختلف ، زمینه های لازم را فراهم کنند.

رییس شورای توسعه و برنامه ریزی فارس با اشاره به اینکه حضور ۱۸ نماینده از استان در مجلس شورای اسلامی ظرفیت بالایی را فراهم کرده، عنوان کرد: همکاری و هماهنگی نماینده گان مجلس و مدیران استانی و شهرستانی باعث می شود تا فارس به جایگاه واقعی خود برسد.

استاندار فارس در این جلسه خاطرنشان کرد: مدیریت ارشد استان فارس هماهنگ با مجمع نمایندگان فارس در مجلس شورای اسلامی است و در عرصه های مختلف پیگیر مسائل گوناگون استان هستیم.

احمدی ادامه داد: تلاش مدیران در سال ” اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی” باید یادآور مجاهدت ها و از خودگذشتگی های دوران دفاع مقدس و پیروزی انقلاب اسلامی باشد.

رییس شورای اداری استان فارس با اشاره به اینکه در یک  نظام ارزشی زندگی می کنیم که مورد حسد دشمنان است، افزود: اخلاص در عمل و جلب مشارکت مردم می تواند ما را در تحقق اهدافمان یاری دهد.

در این جلسه ۴۹ مصوبه عمرانی به منظور تسریع در روند پیشرفت شهرستان کازرون با حضور استاندار فارس به تصویب رسید.