ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 201   |  دفعات بازدید : 1788   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

06 ارديبهشت, 1393
کسب مقام قهرمانی تیم هندبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون

تیم هندبال دانشجویان واحد کازرون به نمایندگی از سوی تیم دانشگاههای فارس درمسابقات گروهی منطقه چهار دانشگاههای آزاد اسلامی به رقابت و با غلبه بر حریفان خودبر سکوی نخست این دوره از مسابقات ایستاد.

به گزارش خبرنگارخبر گزاری آنا،دکتر سیاوش شریفی رییس واحدکازرون گفت:این سری از مسابقات به صورت گروهی وبه میز بانی این واحد دانشگاهی بین تیم های فارس،خوزستان،بوشهر و چهارمحال بختیاری برگزار شد و تیم هند بال کازرون با غلبه بر حریفان خود، بر سکوی اول ایستاد و تیم بوشهر نیز نایب قهرمانی این دوره از بازیها شد.

دکتر شریفی با بیان اینکه هدف از برپایی مسابقات ورزشی ایجاد روحیه ورزشکاری،نشاط و تعامل بیشتر در بین دانشجویان و همچنین تبادل تجربییات ارزنده آنان به یک دیگر می باشد، گفت: برگزاری مسابقات ورزشی دانشجویان در دانشگاهها، می تواند ضمن ایجاد  فضای دوستی، رشد فکری و علمی دانشجویان را نیز افزایش دهد.

رییس واحد کازرون ضمن تشکرازحضور ورزشکاران،مربیان،مسئولین،هیات داوران وتیم ها ی شر کت کننده از دانشگاههای منطقه چهار،از تلاشهای خوب اعضای تیم هند بال دانشجویان کازرون تشکر وقدر دانی کرد.