ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 200   |  دفعات بازدید : 2136   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

دیداراعضاي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی با آیت الله هاشمی رفسنجانی

06 ارديبهشت, 1393

اعضاي استعدادهای درخشان باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با آیت الله هاشمی رفسنجانی ضمن تاکید بر ایجاد فضای حمایتی از نخبگان و پژوهشگران کشور، لزوم تجاری سازی اختراعات از طریق شرکت های دانش بنیان مطرح شد. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزای آنا، جمعی از منتخبان چهره های استعداد درخشان باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در دیداری نوروزی ظهر امروز با آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیأت امنا و هیأت موسس دانشگاه دیدار و ضمن بهره گیری از رهنمودهای سازنده و موثر ایشان به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

در ابتداي اين جلسه دكتر كريم زارع، رئيس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان ضمن عرض خوش آمد به مدعوين و تشكر از رياست عالي مجمع تشخيص مصلحت نظام و رئيس محترم هيأت امناي دانشگاه و دكتر حميد ميرزاده رئيس محترم دانشگاه آزاد اسلامي و رئيس هيأت امناي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان

حضرت آيت ا.. هاشمي رفسنجاني نيز ضمن اشاره به اهميت لزوم باشگاه و حفظ آن، از دكتر كريم زارع به عنوان مديري توانمند، قبراق و داراي سوابق درخشان در رأس اين باشگاه ياد كرد. رياست عالي مجمع تشخيص مصلحت نظام، اعضاي نخبه باشگاه را به عنوان كساني نام برد كه قادرند با استفاده از توانائي هاي علمي خود قسمتي از مشكلات اقتصادي كشور را حل كنند. رياست مجمع تشخيص مصلحت نظام و رئيس هيأت امناي دانشگاه آزاد اسلامي، در بخشي از سخنان خود افزود؛ باشگاه با حمايت هاي معنوي و مادي خود جوانان نخبه و اعضاي پژوهشگر را به سوي پيشرفت هدايت مي كند كه اين جاي تقدير دارد. ايشان همچنين از زحمات دكتر ميرزاده و زارع تشكر نمود و در ادامه به ارائه سخنراني و ارشادات اعضاي استعدادهاي درخشان پرداخت.

شايان ذكر است؛ در پايان اين ديدار، در ستاد مركزي باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان از اعضاي برتر استعدادهاي درخشان و رؤساي منتخب باشگاه ها ازجمله واحد کازرون با اهداي لوح و جوايزي تقدير و تجليل به عمل آمد.