ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 198   |  دفعات بازدید : 1691   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

بزرگترین مسابقات قرآن و عترت درسطح شهرستان را دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون برگزارکرد

03 ارديبهشت, 1393

نوزدهمين دوره مسابقات قرآن و عترت صبح سه شنبه دوم اردیبهشت همزمان با دانشگاههای سراسرکشور دردانشگاه آزاد كازرون برگزار گرديد.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا،اين مسابقات وي‍ژه اساتيد و دانشجويان در دو بخش كتبي و شفاهي براي دانشجويان در 10 رشته و براي اساتيد در 4 رشته با موضوعيت (سيره معصومين ، قرآن به زبان انگليسي، احكام خواهران و برادران، تفسير و ترجمه ، حفظ ادعيه و زيارت ...)برگزار شد كه قريب 1000نفر از اساتيد و دانشجويان در اين آزمون شركت داشته اند.

محمد رضا یزدانی مسئول قرآن و عتر ت واحد کازرون گفت: به برگزيدگان درهررشته بر اساس كسب امتياز بالاتر 50 نفر از دانشجويان و 20 نفر از اساتيد جوايز نقدي و لوح تقدير اهداءمی گردد.

مسئول كانون قرآن و عترت واحد كازرون هدف از برگزاري اين مسابقات را پر كردن اوقات فراغت دانشجويان ، ارتقاء سطح علمي وفرهنگی ، آشنايي بيشتر با مفاهیم قرآن سیره نبوی و همچنين آگاهي بيشتر از احكام اسلام و به وجود آمدن شور و اشتياق دربین دانشجويان بيان داشتند.

وی در پایان گفت :كانون قرآن و عترت واحد كازرون از سال 1379 فعاليت چشمگير خود را آغاز نموده و در اين كانون علاوه بر مسابقات، فعاليت هاي  پ‍ژوهشي و محافل قرآني، مسابقات داخلي مختلف ، نشست هاي علمي، كلاس هاي آموزشي برگزار ميگردد.