ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 192   |  دفعات بازدید : 1868   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

24 اسفند, 1392

دکتر کریم زارغ نماینده تام الا اختیار ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در استان‌های فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد از راه اندازی و تجهیز کامل بیمارستان آموزشی96  تختخوا بی دانشگاه آزاد اسلامی کازرون در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبر نگار خبر گزاری آنا ، کریم زارع دردومین روز از نخستین یادواره علامه دوانی که در دانشگاه آزاد اسلامی اواحد کازرون برگزار شد، در سخنانی به ابعاد شخصیتی علامه دوانی پرداخت و اظهار داشت: این عالم ربانی مانند حضرت امام(ره) جهانی فکر می‌کرد به طوری که این دیدگاه در آثار این مرد بزرگ نمایان است.

وی افزود: علامه دوانی به خصایص ویژه‌ای آراسته بود که می‌توان از آن به عنوان منشور دانایی یاد کرد که هر کدام از حرف‌های آن از شأن و بیان منزلت این عالم ربانی حکایت دارد.

نماینده تأم‌الاختیار دانشگاه‌های آزاد اسلامی فارس، بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: موحد بودن، مردم‌داری مقصدمحوری، نیایش و نوع‌دوستی، شجاعت در بیان مطالب، ایجاد وحدت میان حوزه و دانشگاه، راستی، دوراندیشی، اصلاح دل و یادگیری از خداوند متعال و بزرگان دین از عناوین مهم منشور دانایی استاد علامه دوانی بود.

زارع تصریح کرد: امروزه تکلیف داریم که یک مرکز یادگیری و یا کتابخانه درخور به‌نام این عالم ربانی جهان تشییع بنا کنیم تا تمام کتاب‌های وی در این کتابخانه جمع‌آوری و مورد استفاده نسل جوان و طالبان علم و معرفت قرار گیرد.

نماینده تام الاختیار ریاست دانشگاه آزاد اسلامی در این همایش اعلام کرد: ریاست عالیه دانشگاه درخصوص تجهیز بیمارستان 96تختخوابی این واحد دانشگاهی قول مساعد داده است ودر آینده نزدیک تجهیز وراه اندازی خواهد شد .

وی با بیان اینکه روند پیشرفت بیمارستان آموزشی این دانشگاه بسیار خوب بوده گفت: طی بازدیدی

که از قسمتهای مختلف بیمارستان داشته ام بسیا رضایت بخش ودر استانه تجهیز وراه اندازی می باشد.

دکتر کریم زارع خبر داد/تجهیز بیمارستان 96تختخوابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در آینده نزدیکدکتر کریم زارع خبر داد/تجهیز بیمارستان 96تختخوابی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون در آینده نزدیک