ورود پنجشنبه ، 31 مرداد ، 1398

کد خبر: 190   |  دفعات بازدید : 2102   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

از سوی معاون اداری مالی دانشگاه آزاد اسلامی: مدت تعطیلات ایام عید نوروز کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد/تقدیم هدیه به مناسبت سال نو

19 اسفند, 1392

خبرگزاری آنا: معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد مدت تعطیلات ایام عید نوروز کارکنان دانشگاه اعم از اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی را اعلام کرد.

printنسخه چاپی

سید محمد ابریشمی نیا در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان این مطلب افزود: بر اساس بخشنامه صادره، کلیه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی اعم از اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی از ابتدای فروردین سال 1393 تا سیزدهم فرودین می توانند از تعطیلات عید نوروز بهره مند شوند.

وی ضمن آرزوی سلامتی و توفیق روز افزون برای خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی پیشاپیش فرارسیدن سال 1393 هجری شمسی را خدمت همکاران محترم تبریک عرض کرد و گفت: به منظور رفاه و آسایش کارکنان شریف دانشگاه آزاد اسلامی و خانواده محترم آنان، اعم از اعضای محترم هیات علمی و غیر هیات علمی بر اساس مصوبه پانصدمین جلسه شورای اداری و مالی دانشگاه، مقرر شد کلیه کارکنان دانشگاه از ابتدای فروردین سال 1393 لغایت سیزدهم فروردین به عنوان تعطیلات ایام عید نوروز بهره مند گردند.

ابریشمی نیا همچنین از اعطای هدیه به مناسبت فرا رسیدن سال نو خبر داد و افزود: برابر مصوبه هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی ، کلیه واحدها و مراکز آموزشی مجاز هستند به مناسبت فرا رسیدن عید نوروز برای هر یک از کارکنان و اعضای هیات علمی تمام وقت(رسمی، قراردادی ، قراردادی کار معین و قراردادی ساعتی) مبلغ 1/000/000 ریال به عنوان هدیه پرداخت کنند.