ورود دوشنبه ، 27 خرداد ، 1398

کد خبر: 188   |  دفعات بازدید : 1778   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 اسفند, 1392
نشست هم‎انديشي دردانشگاه آزاد اسلامی واحدکازرون

نشست همانديشي استادان دانشگاههای کازرون با حضور اكرمي رياست دادگستري و سرهنگ سروقد فرمانده نيروي انتظامي شهرستان با موضوع« مقابله با بزهكاري و راههاي پيشگيري از اين معضل بر گزارگردید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: دكترشريفي رئيس واحدکازرون با بیان اینکه تعامل وهمکاری بین دستگاه قضایی و نيروي انتظامي با اساتيد و نخبگان دانشگاه موجب تامین امنیت بیشتر در جامعه میگردد،گفت: با توجه به داشتن رشته حقوق  وحضور اساتید مجرب در این واحد دانشگاهی بستر همکاری بین دانشگاه ونیروهایقضایی و امنیتی شهرستان فراهم است .

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا: اكرمي رئيس دادگستري شهرستان با ارائه گزارشي از روند پيگيري و پيشگيري ازجرم در حوزه مربوطه گفت قطعاً دانشگاهها ميتوانند به ما كمك خوبي كنند و دانشگاهآزاداسلامي واحد كازرون با داشتن رشته حقوق درمی تواند جهت كاهش بزهكاري نقش کلیدی را ايفا نمايد.

سپس سرهنگ سروقد فرمانده نيروي انتظامي کازرون با ارائه گزارش از عملکردنیروی انتظامی در زمینه های مختلف بیان داشت: با تلاش نيروي انتظامي وحمایت بی دریغ قوه قضائيه آمار بزهكاري در سطح شهرستان كاهش چشمگیری  داشته و براي مبارزه با اين مشكل باید به طريق علمي و فرهنگي گام برداشت.

فرمانده انتظامی کازرون در پایان گفت: انتظار داریم اساتید با راهکارهای علمی وارائه مقالات علمی پژوهشی در زمینه های مختلف ما را یاری نمایند وما هم از طر ح ومقالات آنان حمایت لازم را بعمل می آوریم.