ورود سه شنبه ، 6 اسفند ، 1398

کد خبر: 168   |  دفعات بازدید : 2911   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

15 دي, 1392
« تصويب رشته كارشناسي ارشد ژنتيك دردانشگاه‎آزاداسلامي واحد كازرون »

دكترسياوش شريفي رئيس واحد كازرون از تصويب رشته كارشناسي ارشد ژنتيك از سوي شوراي گسترش آموزش عالي كشور در واحد كازرون خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري آنا از كازرون ، رئيس واحد كازرون با بيان اينكه واحد كازرون در راستاي تصويب رشتههاي موردنياز جوانان منطقه در مقاطع مختلف به ويژه تحصيلات تكميلي تلاش خواهد كرد گفت: واحد كازرون يكي از با سابقهترين دانشگا ههای كشور می باشدو با داشتن سی سال تجربه عملی وداشتن امکانات لازم درامرپرورش استعدادها و تربيت نيروي انساني متخصص گام برميدارد.

شريفي در ادامه اظهار داشت : واحد كازرون داراي پنج دانشكده مصوب و بيش از 70 رشته در مقاطع كارداني،كارشناسي،كارشناسي ارشد ، دكتراي حرفهاي ،دامپزشكي ودکترای تخصصی(  phD) فیزیولوژی جانوري ميباشد.

وي درادامه افزوداین واحد دانشگاهی جهت برطرف نمودن مشکلات بالینی دانشجویان پزشكي، پرستاري و مامايي بيمارستان 96تختخوابی را درحال احداث داردوهچنین با داشتن آزمایشگاههای مجهز و استاندارد ،کارگاههای متعدد و کادر فنی لازم درخدمت سایر دانشجویان رشته های مختلف در مقاطع گوناگون نیز میباشد.