ورود سه شنبه ، 6 اسفند ، 1398

کد خبر: 166   |  دفعات بازدید : 1997   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

اقبالی در گفت وگو با آنا: ثبت‌نام دوره دکتری تخصصی سال ۹۳ دانشگاه آزاد تمدید شد

09 دي, 1392
اقبالی در گفت وگو با آنا:  ثبت‌نام دوره دکتری تخصصی سال ۹۳ دانشگاه آزاد تمدید شد

خبرگزاری آنا: ثبت‌نام دوره دکتری تخصصی (PHD) سال ۹۳ دانشگاه آزاد اسلامی تا روز شنبه ۱۴ دی ماه تمدید شد.

ناصر اقبالی رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد در گفت و گو با خبرنگار آنا با بیان این خبر افزود: آن دسته از داوطلبانی که تاکنون نتوانسته‌اند به هر دلیلی در دوره دکتری تخصصی سال 93 ثبت نام کنند می‌توانند در فرصت ایجاد شده با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

وی در ادامه توصیه کرد: این ثبت نام تا روز شنبه 14 دی ماه ادامه خواهد داشت. لذا به داوطلبان توصیه می‌شود هرچه سریعتر نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.

رئیس مرکز آزمون در رابطه با تعداد رشته/محل‌هایی که هر داوطلب می‌تواند انتخاب کند، گفت: هر داوطلب آزمون دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی می‌تواند یک رشته و حداکثر 5 واحد دانشگاهی را انتخاب و در سایت درج کند.

وی تأکید کرد: سؤالات آزمون دوره دکتری تستی است و به هر سؤال مثبت 3 نمره اضافه و از هر سوال منفی یک نمره کسر و برای سوال‌های بدون جواب نمره‌ای در نظر گرفته نمی‌شود لذا لازم است براساس ضوابط آزمون‌های تستی به پاسخگویی سوالات بپردازند. همچنین 2 رشته معماری و شهرسازی استثنا بوده و دارای آزمون عملی نیز هستند.

اقبالی در ادامه تاکید کرد: 75درصد نمره هر فرد نمره آزمون و 25درصد نمره مصاحبه خواهد بود. لذا پذیرش در مرحله آزمون به معنای معرفی فرد برای مرحله مصاحبه خواهد بود.

وی در مورد حوزه امتحانی داوطلبان گفت: داوطلبان با آزمون می‌توانند در صورت تمایل حوزه امتحانی خود را با توجه به نزدیکی به محل سکونت خود انتخاب کنند. این حوزه‌های امتحانی شامل اصفهان(خوراسگان)، تبریز، رشت، ساری، کرمان، مشهد، علوم و تحقیقات خوزستان، تهران، پردیس علوم و تحقیقات سیستان و بلوچستان، شیراز و علوم و تحقیقات کرمانشاه است.

وی در رابطه با زمان برگزاری آزمون دوره دکتری گفت: این آزمون در 24 و 25 بهمن ماه در روزهای پنج شنبه و جمعه برگزار خواهد شد.

رئیس مرکز آزمون در پایان توصیه کرد: داوطـلـبان مـی‌تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت‌های www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com مراجعه و در قسمت پرسش و پاسخ، سؤال خود را مطرح کرده یا به نشانی الکترونیکی porsesh@pubr-azmoon.com ایمیل خود را ارسال کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ دهند.