ورود سه شنبه ، 6 اسفند ، 1398

کد خبر: 164   |  دفعات بازدید : 2710   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

ثبت نام مرحله تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد سال 92 دانشگاه آزاد اسلامي از يكشنبه آغاز مي شود

07 دي, 1392

ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد سال 92 دانشگاه آزاد اسلامي از روز يكشنبه مورخ 08/10/92 آغاز مي شود.

دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: ثبت نام ثبت نام تكميل ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد سال 92 از روز يكشنبه مورخ 08/10/92 آغاز مي شود و تا سه شنبه مورخ 17/10/92 ادامه خواهد داشت.

اقبالي در ادامه افزود: داوطلبان مي توانند به سايت ثبت نام الكترونيكي مركز آزمون به آدرس www.azmoon.org  مراجعه و متناسب با مجموعه امتحاني خود نسبت به انتخاب 10 رشته/ محل اقدام كنند.

رئيس مركز آزمون توصيه كرد: داوطلبان در انتخاب رشته براساس علاقه اولويت بندي كنند و انتخابهاي خود را در سايت ثبت كنند.

مشاور رياست دانشگاه در مورد زمان اعلام نتايج مرحله تكميل ظرفيت گفت: نتايج ثبت نام متقاضيان مرحله تكميل ظرفيت كارشناسي ارشد تا هفته آخر دي ماه اعلام خواهد شد.

وي در ادامه گفت: زمان شروع به تحصيل پذيرفته شدگان اين مرحله بهمن ماه سال جاري خواهد بود، داوطلبان مي توانند در نيمسال دوم در رشته/ محل هاي پذيرفته شده ادامه تحصيل دهند.

رئيس مركز آزمون در پايان توصيه كرد: داوطـلـبان مـي تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال يـا ابهـامـي بـه سـايتهاي www.azmoon.org  و  www.pubr-azmoon.com مراجعه كنند و در قسمت پرسش و پاسخ، سؤال خود را مطرح كنند و يا به آدرس الكترونيكي porsesh@pubr-azmoon.com ايميل خود را ارسال نمايند تا كارشناسان مركز در اسرع وقت به آنها پاسخ گويند.

روابط عمومی و خبرگزاری مرکز آزمون