ورود پنجشنبه ، 6 تير ، 1398

کد خبر: 100   |  دفعات بازدید : 2711   |  نظرات : 0 RSS comment feed   |   نسخه چاپی   |   ارسال به دوستان

18 تير, 1392

بنام خدا

فرارسیدن ماه مبارک رمضان، ماه شناخت و معرفت، ماه توبه و مغفرت، ماه عبادت و بندگی، ماه رحمت و ضیافت بر درگاه معبود یکتا را به اساتید ارجمند، کارکنان پرتلاش و دانشجویان عزیز دانشگاه که همواره با تقوا و ایمان، تقرب به رحمت واسعه الهی را اصلی‌ترین هدف خود می‌دانند، صمیمانه تبریک و تهنیت می‌گویم.

ماه مبارک رمضان، فرصتی استثنایی و بس گرانقدر و ارزشمند است که باید با برنامه‌ریزی صحیح به استقبال آن برویم، این ماه فرصتی برای دعا و نیایش و شب زنده‌داری است که عشق ملکوتی و انس با محبوب جاودانه را پدید می‌آورد و شهد مناجات و نیایش را در کام انسان، حلاوت می‌بخشد.

در پايان از درگاه حضرت احدیت برای همگان توفیق بهره‌گیری از برکات این ماه خجسته و انفاس قدسیه حضرت ولیعصر (عج) را مسئلت می‌نمایم.

دکتر سیاوش شریفی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون